Защо да изберете нас?

1 Коректност
Ние държим изключително много на коректността и спазваме поетите ангажименти и договорки.
2 Професионализъм
Нашият екип е с много годишен опит в строителството .
3 Точност
Винаги изпълняваме проектите си в определените си срокове.

За нас

Разполагаме с богат ресурс от специалисти и техническо оборудване за извършването на всякакви покривни,вътрешни и довършителни ремонти. За нас няма тайни в строителството и винаги успяваме да реализираме желанията на нашите клиенти! Работим бързо , качествено и на достъпни за всички цени.

ВАЖНО!!! -Уговаряне и посещение на място в рамките на 24 часа след свързване с нас в удобния за Вас час за изготвяне на оферта -Изготвяне на оферта в рамките на 3-5 часа след посещение -Сключване на договор -Започване до 48 часа при одобрение на предложената оферта -Непрекъснат процес на работа -Достъпни за всички цени

След одобрение на офертата се изготвя договор между фирмата-изпълнител и клиента възложител. Договорът е изготвен въз основа на Закона за задълженията и договорите и съдържа: - описание на видовете работи, предмет на договарянето, схеми и други подробности; - цената и начинът на разплащане /най-често 50% се внасят авансово, а останалите се доплащат на една-две вноски при изпълнение на съответен етап от договора/; - крайният срок или сроковете на отделните етапи на изпълнението; - гаранциите и гаранционните условия; - задълженията на страните по договора. С подписването на договора започва да тече уговореният срок за изпълнение.